Ves directament al contingut Selecciona idioma / Select your language

Tu decideixes en què inverteix l'Ajuntament!

El Govern de Quatretonda t'obri la possibilitat de participar activament en les decisions que més t'afecten.

Resultats

Votació
1 - 7
juny

Coneix Quatretonda Participa

El Govern de Quatretonda ha establert la regeneració democràtica com un dels seus pilars bàsics. Regeneració democràtica que passa per donar veu als ciutadans i ciutadanes i apropar-los a la pressa de decisions. Ja ho hem fet quatre vegades, i en aquesta cinquena edició a dur-se a terme un procés de participació ciutadana per a què els veïns decidisquen on es destinaran 280.000 euros provinents del Pla d’Inversions de la Diputació de València.

Els ciutadans decidiran al voltant dels projectes que proposen els veïns i el departament tècnic de l’Ajuntament accepte com a viables i s’ajusten a les condicions que estableix la Diputació en la subvenció del Pla d’Inversions.

Calendari

Propostes
fins el 24
de maig
Votació
1 al 7
de juny
Resultats
8
de juny

La Ciutadania decideix

Quatretonda Participa pretén aprofundir en la participació real i efectiva de la ciutadania. Els veïns i veïnes han de fer propostes i enviar-les utilitzant el formulari de propostes i enviar-lo per correu electrònic a [email protected] o entregar-lo per registre d’entrada en l’Ajuntament de Quatretonda. El termini per pre sentar propostes finalitza l’24 de maig de 2020.

Aquestes propostes seran analitzades per l’Oficina tècnica per tal de comprovar que, de manera estimativa, no superen els límits establerts per projecte, que s’ajusten als requisits i la viabilitat d’aquestes.

Posteriorment seran els ciutadans i ciutadanes els que es pronuncien sobre quins projectes consideren prioritaris. La informació al voltant dels projectes es podrà consultar a la web quatretondaparticipa.com, als llocs habilitats per a l’emissió del parer de la ciutadania, així com als diferents mitjans de comunicació.

Vota

Què anem a decidir?

En aquest procés de participació ciutadana es realitzarà la pregunta següent: A què vols que es destinen 280.000€ provinents del Pla d’Inversions? S’ha de votar un màxim de dos propostes entre totes les presentades que s’ajusten als requisits establerts.

S'ordenaran per ordre de prioritat els projectes que la ciutadania de Quatretonda haja proposat i als quals el Govern de Quatretonda haja donat forma i contingut.

Qui pot participar?

Podran participar en aquest procés aquelles persones majors de 16 anys empadronades a Quatretonda, d’acord al padró de data 01/06/2020.

On es participa?

Per tal de facilitar la participació de la ciutadania es podrà manifestar el parer de cadascú a l’Ajuntament de Quatretonda, demanant cita prèvia per telèfon

Es podrà votar per Internet?

Si, mitjançant una plataforma d’Internet i amb un sistema de votació telemàtica accessible des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil. A la web quatretondaparticipa.com, s’haurà d’introduir prèviament el DNI a la casella que s’indique. Per cada línea IP es podran efectuar 3 votacions. A més a més, s’enviarà un SMS al mòbil que s’introduisca i un número de telèfon sols podrà rebre un sms. Aquelles persones que descobrisquen que algú ha suplantat la seua identitat o vulguen rectificar el seu vot, han de dirigirse a qualsevol dels punts de votació ubicats als edificis municipals i demanar a la persona encarregada l’anul·lació del vot emès i la voluntat de tornar a votar, presentant el seu DNI.

Inici i final de la votació.

S’ha establert un període de votació que començarà, via Internet, a les 0:00 hores del dia 1 de juny de 2020 i conclourà el dia 7 de juny a les 23:59 hores. Físicament es podrà votar del 1 al 5 de juny l’ajuntament, demanant cita prèvia per telèfon. En cas que l’evolució de la pandèmia ho permeta, s’habilitaran més llocs per votar presencialment.

El resultat de la votació

Es farà públic només concloga el període de votació, a les 0:00 hores del dia 8 de juny.

S’executaran aquelles propostes més votades fins a cobrir l’import total sotmès a votació, tenint en compte que, com a mínim, 91.044,21€ han d’anar a inversions per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible. En el cas que per l’ordre de votació s’havera d’executar una proposta, però amb aquesta es supere l’import màxim de la subvenció, s’estudiarà cada cas, i bé, s’executaria la següent més votada i que entre dins del pressupost o, depenent de l’import, es faria en varies fases o la diferència l’assumiria l’Ajuntament sempre de conformitat amb l’estudi econòmic-financer d’Intervenció corresponent.